Vulkanologen - Pfeiffer, Tom (GeologiskNyt, 2007)
Her er en geolog, der bogstaveligt talt har valgt et liv på vulkaner. Efter sit ph.d.-studium valgte han at hellige sig rejsebranchen, hvor han laver spændende ture til aktive vulkaner.