TV-værten - Marker, Ann Frisenborg (GeologiskNyt, 2007)
Uddannelsen som geolog kan føre én viden om. Denne geolog har evnen til at formidle - fra at være meteorolog på TV-Avisen blev hun studievært på DR2.