Servicegeologen - Momme, Peter (GeologiskNyt, 2007)
Servicegeologen, der har en del rejseaktivitet, arbejder på en boreplatform, hvor han bl.a. undersøger oliebrøndens 3D-forløb og de bjergarter, der bores igennem.