Fra redelighedens grænseland - om ret og uret i Lauge Koch-Sagen - Ries, Christopher Jacob (GeologiskNyt, 2004)
I GeologiskNyt 1/04 stillede Søren M. Kristiansen i en iøvrigt meget venlig anmeldelse af min bog "Retten, magten og æren" spørgsmålet: Hvem havde ret i den store strid mellem Lauge Koch og 11 danske geologer om videnskabelig redelighed og Grønlands geologi som på uskøn vis hærgede i mellemkrigstidens geologmiljø?