“Nationalfossilet” - man skal bruge, det man har - Madsen, Henrik (GeologiskNyt, 2004)
Landet er ikke rigt på dinosaurer stakket i bonebeds, men på søpindsvin. Der ligger et oplagt formidlingsemne i tusindtal over det ganske land.