Overrækkelse af DONGs hæderslegat - Hjuler, Ulla Vibeke (GeologiskNyt, 2004)
Torsdag d. 22. april modtog professor John A. Korstgård DONGs hæderslegat på 100.000 kr. for sin forskning i geologien i den danske del af Nordsøen.