H.C. Ørsted-medaljen i bronze tildeles lektor Erik Schou Jensen - Naturlærens Udbredelse, Selskabet For (GeologiskNyt, 2004)
Selskabets direktion besluttede i forbindelse med Selskabets 180 års jubilæum at tildele Erik Schou Jensen H.C.Ørsted- edaljen i bronze for hans mangeårige kreative formidlingsindsats for naturvidenskab.