Komet á la Jamie Oliver - det geologiske køkken - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2004)
Ude i de fjerneste, mørkeste dele af solsystemet svæver horder af kometer rundt, men i ny og næ kommer de ganske tæt på Jorden. Alligevel er det umuligt for menigmand at komme til at pille ved dem. Hvor ærgerligt. Men for at ingen nu skal give sig til at håbe på, at sådan en slambert rammer Jorden lige her i nærheden, så bringer GeologiskNyt nu opskriften på en komet. Den er faktisk ganske enkel.