Det glaciale produktionsanlæg - en bedre forståelse af kvartærgeologi i Danmark - Madsen, Hanne Birch; Silkjær, Ole (GeologiskNyt, 2004)
Skal man som amtsgeolog eller geolog i rådgiverbranchen foretage kortlægninger af drikkevandsmagasiner, forureninger eller råstoffer i Danmark, arbejder man oftest i de kvartære sedimenter. Det er derfor en god idé at tilegne sig et godt kendskab til de miljøer og naturkræfter, som har produceret Danmarks kvartære lagpakke.