Nyuddannede geologer - spøgelser i debatten - Yde, Jacob C. (GeologiskNyt, 2004)
Ole Christensen, Søren M. Kristiansen og Thomas Varming argumenterer i deres debatindlæg om “immobile og uvillige geologer” (Geologisk Nyt 3/04) for nytænkning i uddannelsen af geologer. De foreslår forskellige initiativer til at forbedre jobmulighederne for færdiguddannede, og de mener, at nyuddannede er dårligt kvalificerede til erhvervslivet.