Geologistudiet - hvor galt står det i grunden til? - Clausen, Ole Rønø (GeologiskNyt, 2004)
I GeologiskNyt 3/04 fremlagde geologerne Ole Christensen, Søren M. Kristiansen og Thomas Varming et interessant debatindlæg, hvor de spørger, om vore kandidater er immobile og/eller geologiuddannelserne er utidssvarende. Nedenstående skulle gerne dokumentere, at geologiuddannelsen ikke er utidssvarende og i høj grad i bevægelse for tiden.