Iltsvind - ny bog fra miljøBibliotek 4 - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2004)
Sidst i august 2004 er der udkommet en ny bog, Iltsvind, i rækken af bøger fra MiljøBiblioteket. Bogen fortæller om de biologiske mekanismer der fører til iltsvind, og hvad der sker under et iltsvind. Endvidere rummer den en analyse af de forhold, der fører til problemerne. Meget apropos fortæller den seneste iltsvindsrapport fra DMU, at der er usædvanligt kraftigt iltsvind i store dele af Bælthavet