Tysk bog om ledeblokke - fantastisk geologisk opslagsbog - Hansen, Mogens K. (GeologiskNyt, 2004)
Denne suveræne bog, der forbinder istidens blokke med de tilhørende oprindelsessteder i Østersøområdet (tilnærmelsesvist) samt fund ved lokale kyster og landområder. Et område der geografisk dækker Finland i nord, de baltiske lande i øst, det nordlige og centrale Tyskland i syd og Holland i vest.