Jorden - Illustreret opslagsværk - Kristiansen, Sonny O. T. (GeologiskNyt, 2004)
Vejret, Skove, Gletsjere, Ørkener, Bjerge, Oceaner, Vulkaner, Søer, Klima, Vådområder, Have, Kyster, Tektonik. Sådan præsenteres den danske oversættelse af James F. Luhrs rigt illustrerede opslagværket om Jorden, og som det fremgår af nøgleordsopremsningen, er dette en bog om jorden set i et geo-perspektiv. Eller mere præcist et tekstet billedleksikon om Jorden med hovedvægten lagt på geologiske fænomener.