Stenmessen i Hamborg 2004 - gammel dame i miniskørt - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2004)
En af de tilbagevendende begivenheder på GeologiskNyt er den årlige tilbedelse af geologisk nørderi på stenmesse i Hamborg. Messen ændrer sig lidt fra år til år, og i år synes den at satse på at sælge til æstetikerne frem for nørderne.