Danske fossiler - ny guide fra Gyldendal - Andersen, Søren Bo (GeologiskNyt, 2004)
Sommetider får man en bog i hånden, som det er svært at slippe igen. Denne lille perle, begået af Jørn Waneck og udgivet i Gyldendals Naturguide-serie er en af dem. I forordets forventning til kommende brugerskare nævnes “... læseren, der gerne vil vide noget grundlæggende om fossiler og geologi i Danmark, men som er begynder på området.”