Vulkansk aktivitet - nyt fra de sidste 6 måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2004)
Flere kendte vulkaner har atter gjort opmærksom på deres eksistens. Små jordskælv ved Mt. St. Helens viste spirende aktivitet, der udløste højeste beredskab i begyndelsen af oktober – den gamle kending, Etna, har også rørt på sig.