De ferske vandes kulturhistorie i Danmark - brugen af de ferske vådområder gennem tiderne - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2004)
Formålet med “De ferske vandes kulturhistorie i Danmark” er at give en samlet beskrivelse af den kulturhistorie, som knytter sig til de danske vådområder. Bogen er opbygget af en række artikler skrevet af forskellige fagfolk og eksperter.