Mørke skyer i horisonten - geologi i fremtiden - Pedersen, Jes (GeologiskNyt, 2004)
Et stigende antal geologer har fået beskæftigelse ved amterne. Den kommende kommunalreform vil betyde en specialisering og centralisering af de geologiske opgaver, så der må forventes færre nye geologjob og mindre synlighed af geologien i fremtiden.