Kosmisk håndbold - kastebold mellem tilfældigheder - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2005)
Solen vil lyse i hen ved 4 milliarder år endnu, men før den tid er omme, har Solen udryddet alt liv på Jorden. Den slags stjerner vokser nemlig i lysstyrke og størrelse hele deres liv. Men Jorden har et par chancer for at bevare sin dyrebare last af liv.