En Steno-epoke i dansk kunst - og ukendte værker med geologen Steno som motiv - Thomsen, Elsebeth (GeologiskNyt, 2005)
Det er ikke hver dag, man falder over et ukendt kunstværk, en statuette, som forestiller Niels Stensen som geolog. Faktisk kender jeg i skrivende stund ikke noget andet billedhuggerarbejde, som kun fremstiller geologen, og derfor syntes jeg, at denne “opdagelse” fortjente omtale.