Geologi til folkeskolerne - nyt formidlingstiltag i Storstrøms Amt - Hawthorn, Maja; Damholt, Tove (GeologiskNyt, 2005)
Er der problemer med at komme ud til geologien – så kommer geologien i stedet til dig! En flok entusiastiske geologer har gjort et stort stykke arbejde for at formidle geologi til folkeskolerne i Storstrøms Amt bl.a. via en trailer fyldt med geologi!