Indvielse af nyt museum i Gram - Et museum med bid i - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2005)
På en rigtig “aprilsdag” i maj med skiftende regn og solskin blev det nye museum ved Gram indviet. Mange var dukket op for at være med til at fejre begivenheden og se de flotte bygninger på tættere hold.