Strandsteine - Sammeln & Bestimmen - Hansen, Mogens K. (GeologiskNyt, 2005)
Nu hvor sommeren nærmer sig, og det er ved at være tid til at komme til stranden, var det måske en idé at anskaffe sig denne bog, så man med det samme kan se, hvilke spændende sten, man kan samle op i strandkanten. Man skal ikke lade sig narre af den tyske titel! Der er nemlig også tale om mange fund på danske strande.