Miljøscenarier - kunsten at lave og bruge forudsigelser - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2005)
Forudsigelser af miljøudviklingen benyttes af politikere og embedsmænd til at formulere ny politik og af organisationer og borgere, der gerne vil vide, hvordan fremtidens miljø kommer til at se ud. Bogen “Miljøscenarier” giver en forklaring på, hvad forudsigelser er, hvordan de bliver til, og hvordan de kan bruges.