Sandersens eventyr - sandfærdige historier - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2005)
I en sandkasse kan ethvert barn lave de dejligste figurer i vådt sand, og figurerne holder lige præcis så længe, som de behøver. Men intet er så enkelt, at det ikke kan gøres skrækkeligt kompliceret.