På studierejse i Toscana - tværfaglig beskrivelse af en italiensk region - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2005)
Bogen “På studierejse i Toscana” kan anvendes til undervisningsbrug, men kan også benyttes af private rejsende, der gerne vil forberede sig på at møde en af Italiens smukke regioner.