Guide til Danmarks Bjerge - Rasmussen, Søren (GeologiskNyt, 2005)
I en ny bog om Danmarks “bjerge” fører den norske forfatter Roger Pihl læserne ind i danske fjeldekspeditioner. Udover at berette om lokaliteternes beskaffenhed omtaler forfatteren bl.a. også folkesagn og historiske aspekter.