Gigalologiske strukturer - geologiske processer i store computere - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2005)
Naturen danner de smukkeste former i geologien, og geologien former tilbage. De to har i milliarder af år rettet på hinanden som et gammelt ægtepar. Men med introduktionen af kraftige computere er der kommet en ny medspiller i parforholdet.