Mit studium i naturhistorie & geografi 1952-59 - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2005)
Studiet af naturvidenskabsfagene har ændret sig meget siden 1950. Det finder man ud af, når man læser Eigil Holms “studiebiografi”, der beskriver hans studium, der rummer forskellige naturvidenskabelige discipliner.