Falske fossiler - flyvefisk og tomhjernede trilobitter - Hansen, Niels (GeologiskNyt, 2005)
I GeologiskNyt nr. 6. december 2004 var der en artikel om mulige falske fossiler på Hamburg-messen og andre messer. Jeg har altid haft mine tvivl om mange af tingene, så det var med spænding, jeg ventede på reaktionerne fra allehånde geologer og amatører.