Vulkansk aktivitet - nyt fra de sidste seks måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2005)
De seneste 6 måneder har der været vulkansk aktivitet over hele Jorden, men særligt interessant har det været at følge Kilauea på Hawaii, hvor et kollaps af relativt nydannet landmasse i længere tid var undervejs og endelig fandt sted november 2005.