DanMiljømesse 2006 - faldende interesse for miljøet - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2006)
Den 12. DanMiljømesse blev afviklet fra den 2. til den 4. maj i år med et bredt udvalg af udstillere. Desværre var messen ikke så velbesøgt i år.