Geologiens Dage 2006 - GeoSites - vigtige brikker i Jordens historie - Geologiens Dage, Koordinationsgruppen (GeologiskNyt, 2006)
Henover foråret og sommeren blev der på det sydøstlige Bornholm udført en boring, der vil få afgørende indfl ydelse på vores forståelse af den nedre del af den danske sedimentære lagserie.