En feltarbejders bekendelser - Casper, Tommy S. (GeologiskNyt, 2006)
Dette indlæg er en hyldest til de brave mænd og kvinder, som trodser alskens vejr og de for hindringer, som naturen, uigennemtænkt måleudstyr og sære procedurer samt vanskelige projektledere byder dem.