Røntgenpulverdiffraktion - 90 år med Debye-Scherrer-metoden - Rasmussen, Svend Erik (GeologiskNyt, 2006)
Med Bragg’s lov og Debye-Scherrer-metoden åbnedes nye døre for identifikation af kemiske forbindelser ved anvendelse af røntgenpulverdiffraktion. I dag er der registreret 186.000 forbindelser.