Naturhistorisk Guide - ny spændende hjemmeside - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2006)
En ny og informativ naturhistorisk hjemmeside samler en masse gode links til hele spektret af naturvidenskab. Her får man lynhurtigt en masse gode informationer.