Geologi - om visuelle naturoplevelserog intelligenser - Galsgaard, Jens (GeologiskNyt, 2006)
Hvordan får man de unge til at interessere sig for geologi? Hvilke oplevelser venter dem inden for vores fag? Og hvilke færdigheder kræves af en god geolog? Måske skal svarene søges i en anderledes opfattelse af, hvad intelligens er.