Vulkansk aktivitet - nyt fra de sidste 6 måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2006)
To relativt ukendte vulkaner har rørt på sig, nemlig Fourpeaked i Alaska og Home Reef – en submarin vulkan, der ligger i det centrale Tonga.