Livets udvikling - 4 milliarder års evolutionshistorie A-Å - Hansen, Mogens K. (GeologiskNyt, 2006)
I foråret 2006 udkom bogen “Livets udvikling”, der bl.a. går i dybden med evolutionshistorien. Bogen tager udgangspunkt i en tidligere udgivelse fra 1957, Fortidsdyr i farver. En af bogens forcer er en stor opslagsdel – alt i alt en rigtigt god bog, vurderer anmelderen.