Geologiens Dage - tema GeoSites - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2006)
Geologiens dage blev i år afholdt lørdag d. 30. september og søndag d. 1. oktober. Over 50 arrangementer gav alle geologiinteresserede rig mulighed for at vælge mellem spændende ture over hele landet.