Kuk i tidsplanen - Kvartær og Tertiær under opløsning - Funder, Svend; Harper, David (GeologiskNyt, 2006)
I sidste nummer af GeologiskNyt blev striden om Kvartærtiden omtalt: hvilke navne må vi bruge, og hvilke er forbudte? I denne artikel kommer vi nærmere ind på baggrunden for striden, men lad os allerede her fastslå, at ikke alene Kvartær, men også Tertiær stadig er tilladt.