Fossiler fra Faxe Kalkbrud - Andersen, Søren Bo (GeologiskNyt, 2006)
Jeg ved ikke, hvor stort førsteoplaget af denne lille bog er, men jeg gætter på, at det ikke kan vare længe, førend man må gå i gang med næste oplag. Denne bog er et “must” for alle, som interesserer sig for danske fossiler i almindelighed og for Danienfossiler fra Faxe Kalkbrud i særdeleshed.