Nasa og Google Travels - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2006)
Var det noget med en billig ferie Jorden rundt? Bare et par timer en formiddag? Hvis geologi og især vulkaner er selve pointen, så vil jeg da varmt anbefale en vinterferie med NASA’s World Wind og Google Earth. Programmerne giver en flot jordomrejse på internettet, og de har hver deres fordele.