GeoSites i Danmark - deltag i projektet - Nygaard, Erik (GeologiskNyt, 2006)
GeoSites er en beskrivelse af danske geologiske og geomorfologiske lokaliteter af international videnskabelig værdi, som alle kan bidrage til.