Falske fossiler i lak og...lim - for fuld skrue - Hansen, Niels (GeologiskNyt, 2006)
Det kan godt være, at man tager på stenmesse med et uskyldigt ønske om at komme hjem med nogle flotte fossiler i sten. Meeeen nymodens stoffer som for eksempel lak er ved at fortrænge de gode gamle geologiske materialer fra markedet, så man må hellere lige kigge en ekstra gang på varerne, inden man køber!