Monsterdelfinen fra Trias - mød Verdens største marine krybdyr - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2009)
Shonisaurus sikanniensis må have mindet om en overvægtig delfin med sin lange snude og en betragtelig hængebug, men trods en imponerende kropslængde på over 20m var den muligvis en fredelig kæmpe.