Ingeniørgeologi i Danmark - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2009)
Denne gode og oplysende bog er vel næsten at betragte som et kompendium – dvs. bogen uddrager alt det væsentlige af et stort og kompliceret emne, samtidig med at den går i dybden med vigtige emner inden for ingeniørgeologi. Bogen bruges da netop også på Ingeniørhøjskolen i Horsens (VIA University College). Men alle, som interesserer sig for geologi, kan have glæde af bogen.