Braget i Baffin Bugt - Voss, Peter; Larsen, Tine B. (GeologiskNyt, 2009)
Grønland er formet af voldsomme geologiske processer, som har sat deres præg på landskabet gennem flere milliarder år. Nu om stunderer de tektoniske processer i området mere fredelige, og rønland ligger trygt og godt på den Nordamerikanske plade.