An Introduction to Thermogeology - Ground Source Heating and Cooling - Sørensen, Inga (GeologiskNyt, 2009)
Andetsteds i dette nummer kan man læse om de aktuelle planer om jordvarmeboringer i Horsens. Skulle nogle læsere have fået lyst til at læse mere om dette spændende emne, var det måske en idé at anskaffe bogen, som anmeldes hér!